Internetsivujen-suunnittelu

Yrityksesi on saavutettavissa 24/7 perinteisilläkin internet-sivuilla, mutta riittääkö se? Vanhemmat tai vanhemmalla tekniikalla tehdyt internet-sivustot eivät välttämättä toimi esimerkiksi matkapuhelimilla tai kämmentietokoneilla.

Hyvin tehty verkkosivusto on muutakin kuin aukioloaikoja ja yhteystietoja:

Mitä hyödyt meidän suunnittelemista internet-sivuista?

Matkapuhelimella toimivat sivustot ovat tätä päivää, onko sinun sivustosi osa nykyaikaista yritystä?

Suunnittelemamme sivustot toimivat matkapuhelimilla ja muilla pienillä päätelaitteilla ilman minkäänlaisia muutoksia koodiin, mutta erillisellä pienille laitteille suunnitellulla tyylitiedostolla saadaan keveyttä ja nopeutta lisää verkkosivustoihin. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi on saavutettavissa monenlaisilla päätelaittella ja selaimilla, aina ja kaikille.

Hakukoneystävällisyys

Suunnittelemamme sivustot ovat hakukoneystävällisiä ja ovat hyvin saavutettavissa. Tekemäämme sivustoa voi erittäin hyvin käyttää hakukonemarkkinointiin- ja optimointiin, yrityksen kannalta tärkeillä hakusanoilla, ja pääset varmemmin hakukoneiden kärkipäähän. Kun sivusto on hyvin hakukoneoptimoitu, niin potentiaaliset asiakkaat löytävät paremmin sivustosi ja löytävät sen jota etsivätkin.

Toimivuus tulevaisuudessakin

Suunnittelemme uusimmilla standardeilla ja oman kokemuksen kautta parhaalla tavalla internet-sivut kokonaisuudessaan, tämä takaa toimivuuden myös tulevaisuudessa. Toteutuksessa emme käytä mitään standardeista tai suosituksista poikkeavaa tekniikkaa, jotta koko sivusto täyttäisi kaikki tiukat laatuvaatimuksemme.

Textpattern sisällönhallintajärjestelmä ( CMS )

Nykyajan sivustot vaativat paljon huomiota ja tuoretta sisältöä pysyäkseen mielenkiintoisena ja hakukoneiden suosiossa. Tärkeintä on aina sisältö, joten tekstien ja kuvien hallinnasta pitää tehdä mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Lue lisää Textpatternin ylivertaisuudesta.

Ota yhteyttä , kun haluat asiantuntevaa ja nopeaa palvelua.

Yrityksen takana

Eravia on nuorien ja nuorekkaiden osaajien yritys, joka sai alkunsa tarpeesta. Tarpeesta, jonka tyydyttämiseen joukko lahjakkaita freelancereita kokosi joukkonsa ja yhdisti voimansa.

Yrityksen ammattitaitoisten toimijoiden taustalta löytyy käytännön oppimisen lisäksi Korkeakoulu- sekä instituuttiopintoja, muun muassa median- ja viestinnän, markkinoinnin sekä graafisen osaamisen alalta.

Kysy tarjousta !